Bel voor advies en informatie:

+ 31 (0)20 - 497 23 85

Bezoekadres:
Venenweg 6
1161 AK Zwanenburg
Postadres:
Postbus 50
1160 AB Zwanenburg

Volledig gecertificeerd

VLZS is volledig gecertificeerd op alle werkterreinen die wij uitvoeren. Al het werk binnen onze twee divisies – sloopwerken en asbestsanering – wordt uitgevoerd volgens de Wettelijke regelgeving van de Rijksoverheid.

Certificaten Sloopwerkzaamheden (VLZS)Certificaten Asbestsanering (VLZF)


Kwaliteit en zekerheid voor onze opdrachtgevers staan voorop. We hebben een uitgebreid scholingsprogramma voor onze medewerkers, zodat zij ook van de laatste ontwikkelingen in ieder vakgebied weten hoe de regelgeving is. VLZS werkt uitsluitend met geschoold en gediplomeerd personeel. Dat onderscheidt ons van onze collega's. Slopen en saneren is al lang geen wild-west waar alles kan. Er rust grote verantwoordelijkheid op de uitvoering waar u als klant zekerheid moet hebben dat u achteraf geen gezeur krijgt. Bij ons worden bij inspectie geen werken stilgelegd. Wij hebben aan alles gedacht, voor onze klanten.

Werkzaamheden uitgevoerd conform regelgeving toezicht- en handhavingsinstanties

Alle werkzaamheden worden door ons gemeld bij de voor de opdracht noodzakelijke controlerende instanties. Dit gebeurt altijd voor aanvang van het werk. Zoals het hoort. We hebben vaste contacten bij de Arbeidsinspectie en bij certificerende instanties zoals KIWA, TUV en Veritas. Hierdoor is alles wat wij doen zichtbaar en meetbaar, ten aanzien van de algehele organisatie, de producten en diensten, de processen en managementsystemen en het kwaliteitsniveau van de medewerkers. Daarmee kunt u rekenen op aantoonbare kwaliteit van VLZS als organisatie, onze werkwijze en onze medewerkers. Alle vergunningen worden door ons met Gemeente, Provincie en Landelijke Overheid afgestemd en geregeld. Klanten van VLZS kunnen rekenen op 100% ontzorging. Hiermee worden eventuele sancties voorkomen.

Keuringen en certificaten

VLZS volgt de VCA Richtlijnen, BRL SIKB 7000 (protocol 7001), SVMS 007, SCA 530, ISO 9001. Daarnaast hanteren we een eigen beleidsverklaring waarin u kunt lezen hoe wij werken. Klik hier voor onze beleidsverklaring.

Vooruitstrevend in:

 • Sloopwerkzaamheden
 • Asbestverwijdering
 • Bodem- en watersanering
 • Juist ook in operationele omgeving

Lees meer

Vooruitstrevend voor:

 • Bouw / Projectontwikkelaars / Industrie
 • Retail / Supermarktketens
 • Luchtvaart / Maritiem & Offshore
 • Gezondheidszorg / Overheden / Non-profit
 • Cultureel erfgoed / Bijzondere objecten
 • Financiële en Justitiële instellingen
 • Infrastructuur

Bezoekadres:
Venenweg 6
1161 AK Zwanenburg
T. +31 (0)20 - 497 23 85
F. +31 (0)20 - 497 40 34
E. info@vlzs.nl

Postadres:
Postbus 50
1160 AB Zwanenburg